Ontdekkingstocht, Galerie Pouloeuff

Van 6 mei tot en met 22 juni worden in Galerie Pouloeuff gloednieuwe werken gepresenteerd.
4 kunstenaars op ontdekking in hun werk. Voor de één is dit in de natuur bij de ander in de psyche of in het werkmateriaal. En allemaal werken zij het onderzochte verder uit tot bijzondere en verrassende werken.Officiële opening op zondag 8 mei.Feestelijke opening zondag 8 mei, van 14.00 tot 17.00 uur.

Om 15.00 uur is het openingswoord waarbij de kunstenaars zichzelf zullen voorstellen. Ook zal de uitreiking plaatsvinden van de “Pouloeuff Publieks Award” maart 2016.Periode en openingstijden

De expositie is te zien van 6 mei tot en met 19 juni 2016, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Kim van der Kolk
De tekeningen van Kim van der Kolk (1994) laten onderwerpen uit de natuur zien die lijken stil te staan en tegelijkertijd volop in beweging zijn. Wanneer je genoeg aandacht besteed aan deze kleine details kan het onderwerp veranderen in een wereld dat zijn eigen leven leidt.

Ana Oosting
Het porselein werk van Ana Oosting (1985) is geïnspireerd door de schoonheid van natuurlijke vormen. Niet alleen de dingen die wij allemaal als mooi beschouwen, maar ook de vieze, onbruikbare en afstotelijke elementen die in de natuur te vinden zijn

Josie van Weringh
Pareidolie; ‘iets herkenbaars waarnemen in een willekeurige vorm’. Dit fenomeen staat centraal in de sieraden van Josie van Weringh (1990). Wat zij ziet wordt uitgewerkt tot haute couture sieraden. Om te dragen of gewoon om te bewonderen.

Tom de Jong
In de schilderijen van Tom de Jong (1987) worden de mogelijkheden en beperkingen van de schilderkunst ontdekt en onderzocht. Hij werkt niet alleen met verf, maar ook met het doek en het spieraam.     Geometrische vormen voeren in het beeld de boventoon.

Galerie Pouloeuff
Turfpoort straat 36-A
1411 EG Naarden
www.galeriepouloeuff.nl/